Lesrooster Future Gym

Lesrooster

  Maandag* Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zondag
Kickboks Kids / 6 - 11 jaar - - - 18:00 - 19:00 - -
Kickboks Jeugd / 11 - 15 jaar 18:00 - 19:00 - - 19:00 - 20:00 - 12:00 - 13:00

*Maandag wordt er les gegeven bij Sana Fit Heerhugowaard

HANDIGE VRAGEN

Wat moet ik meenemen naar de eerste les?
Op de eerste les is het handig om een kort of lang broekje mee te nemen. Het liefst een kort broekje. Voor de rest is het handig om een handdoek mee te nemen en een flesje water. Vergeet natuurlijk niet jezelf mee te nemen!
Zijn er andere kosten dan de maandelijkse lidmaatschapskosten?
Nee, de enige andere kosten zijn de kickbokshandschoenen, scheenbeschermers en eventueel een bitje, bandage en een tok. Dit kan uiteraard worden besteld bij Future Gym. Wij zorgen voor de beste kwaliteit in al uw spullen.
Hoe zit het met de Huygenspas?
Wat is de huygenspas?

De Huygenpas is voor inwoners van de gemeente Heerhugowaard met een minimum inkomen. Met deze pas krijgen inwoners korting op bijvoorbeeld sporten, de bibliotheek en theater. De Huygenpas is in combinatie met een bonnenboekje te gebruiken. Deze waardebonnen kunt u op vertoon van uw pas inleveren bij de verschillende deelnemende organisaties.
Hoe kun je een Huygenspas aanvragen?
Je kunt de Huygenspas aanvragen bij de gemeente Heerhugowaard. Als je doorklikt op de volgende link kun je zien hoe je een Huygenspas moet aanvragen.

PRIVE LESSEN.

Prive lessen worden om verschillende redenen gevolgd: je vindt je techniek niet goed genoeg om mee te doen met de rest; Je wilt je richten op een bepaald aspect (zoals het boksen of traptechniek, conditie, kracht, afvallen, techniek enzovoort). Bij een eerste les zal je met de trainer bespreken waar we ons precies op gaan richten en wat de doelstellingen zijn. Ook geven we geregeld privé training aan twee of meer personen tegelijk. Denk aan; collega's, vrienden of familieleden.

Wil je een privéles volgen?
Neem dan contact op met de trainer: 0636094355
Of stuur een email naar: info@futuregym.nl

Everyone's welcome at Future Gym

Young or old. Fit or unfit. It's all good. We love helping our members to be active.


×